chronoloog

Het beloofde vooraf veel.
III Festival de Velocidade @ EsEFEx, Urca/RJ.
Het was uiteindelijk een langdradige vertoning.
In het jaarplan stond dit voor ons omcircleld als een belangrijke wedstrijd. Leuk een wedstrijd in Rio, die zijn er niet zoveel, en ook nog een festival. Wij hebben sprinters, horden sprinters en 400 lopers in het team. In de aankondiging bleek het te gaan om een honderd meter voor drie categorien: senioren, junioren en jeugd. Dus iedereen ingeschreven ook de meerkampers en de poslstokdame.
In de week voor de wedstrijd blijkt er ook  hinkstap en estafette toegevoegd. Leuk. Echter, de hinkstappers worden op naam uitgenodigd. En, ook raar, op de 100 meter mogen maar drie atleten per club in een categorie starten terwijl er geen gemixte leeftijd teams op de estafette kunnen starten.
Het chrono gaf aan eerste start 08.30. Dat werd 09.25 want de electronische tijd deed het niet. De meisjes A zouden daarna starten maar die kregen op 09.35 te horen dat ze direct finale konden lopen. Van die dingen.
Al met al een dikke vertraging want ook daarna liep het nog niet soepel. Gelukkig waren de prestaties vanhet team ok want inplaats van 12 uur thuis was ik er nu om 15 uur.............  Even een wedstrijd om de hoek met ik schat minder dan 100 deelnemers........

Comments

Popular Posts