oefenen of trainen

In Vriezenveen trainden de mannen van Dick Lukkien in wedstrijdvorm tegen degradant FC Twente.
startende elf deze keer:
Telgenkamp, Veendorp, Chacon, Marinus, Siekman, Gronsveld, Slagveer, Bannink, Bijl, Cavlan en Peters
Voor  de eerste keer met Dennis op doel.
Met een basisopstelling zonder beoogde basisklanten kreeg degradant FC Twente een flinke dreun van promovendus FC Emmen. De van PEC Zwolle-overgekomen Wouter Marinus tekende met het hoofd al vroeg voor de 0-1, halverwege de eerste helft verdubbelde aanvaller Cas Peters die voorsprong vanaf de penaltystip.

Op slag van rust maakte Alexander Bannink er zelfs 0-3 van in Vriezenveen. Saillant detail: de twee laatstgenoemden speelden in de jeugd bij FC Twente. Pas na de 0-4 van wederom Marinus kwamen er bij FC Twente wat meer vaste krachten binnen de lijnen, vrijwel direct daarna benutte invaller Wout Brama een strafschop. Jafar Arias verzorgde namens Emmen het slotakkoord: 1-5. (bron VI).