wie geschoren wordt moet stil zitten

Hoe ziet de ideale man er, naast breed en gespierd, uit anno 2008?

‘Wat me opviel is dat nogal wat vrouwen het echt als eis noemden dat de man absoluut geen haar mag hebben. Ja, op zijn hoofd, maar verder niet. Ook niet op zijn ballen. Verder moet hij een stoere macho zijn die af en toe een beetje dominant is en anderzijds zacht en zorgzaam. Die verschillende eigenschappen moeten natuurlijk altijd op precies het juiste moment tevoorschijn getoverd worden.’

bron:
http://www.volkskrant.nl/incoming/article1060286.ece/Ideale_man_gespierd%2C_zacht_en_geen_haar_op_de_ballen

Ja daar zit je dan.
Ik bedoel maar. Handen vol met geld wordt er uit gegeven aan haargroei middelen en haarstukjes, zie ene dick advocaat of ruud geels. ze scoren weer hoor je dan want ze hebben hun haar terug. maar ze vallen niet in de categorie ideale man.
maar al die gasten dan omdat ze wat haar verliezen die hun kop gelijk gaan scheren en er zo uit zien als een bleke gehaktbal met bloemkooloren?

het valt niet mee.
erger nog he valt tegen want er moet dus geschoren worden. en wel meer dan alleen de kaaklijn. weg met snorren, bakkebaarden maar ook borsthaar en zakhaar.
de ochtend begint goed. nog maar net wakker en je moet je volledige scheerbeurt afwerken want van stekeltjes (bah, je schuurt) zijn de vrouwtjes al helemaal niet gediend.
tijd voor een vervolg onderzoek.

ps.
bij de OS viel me al op dat heel veel mannen hun oksels geschoren gehadden. (terwijl het bij vrouwen juist weer in is het te laten groeien).

Comments

Popular Posts