afscheidstournee

deze afgelopen dagen een soort van afscheidstournee gedaan. (het zetduiveltje duikt steeds op met afscheid-toer-nee zonder de streepjes). kortom langs mensen en mensen op de koffie in 'onze' starbucks villaggio. met ook leuke bediening want rowena heeft ochtenddienst dus haar team is gezellig. we belonen haar met spullen die we achterlaten om niet. ze is in de wolken en dat maakt ons extra blij. ondertussen ook heel veel mensen gesproken. hartverwarmende momenten. vanmiddag salman gecoached, net geen overwinning maar wel mooi en goed gesprongen ook. wat een vent en wat zonde dat dit talent verpieterd in de zandbak. straks inpakken. de rest is al verkocht, weg gegeven en in dozen gedaan. niet zonder slag of stoot zijn de dozen onderweg naar nederland. rompslomp en gedoe. wellicht toch nog extra betalen straks als de deur tot deur service afgerekend moet worden in aduard met extra belast voor van alles en nog wat.net naar het hockey geweest.
Bij rust keek het team van bondscoach Michel van den Heuvel tegen een 2-1-achterstand aan, de enige Nederlandse treffer was een velddoelpunt van Rob Reckers. Na rust bracht Mink van der Weerden uit een strafcorner beide ploegen weer op gelijke hoogte. Pakistan nam erna nog twee keer de leiding, maar eerst Geert-Jan Derikx en later Taeke Taekema scoorden voor Nederland. Marcel Balkestein verliet groggy het veld nadat hij een stick in zijn gezicht had gekregen. Beide landen treffen elkaar donderdag nog een keer.
de T.
nederland is een team in opbouw schijnt maar het huidige geraamte van het gebouw is broos. teun toverde, taekema pegelde de strafcorner maar de rest.............. brandhout. we troffen wel cor en die wilde met de nieuwe nationale coach van de braziliaanse meerkampers op de foto, ahum. gelukkig had een collega een gsm met extra functies want ik was mijn camera vergeten mee te nemen naar de rayyan club. eindstand 4-4 bij het hockey en 1-0 voor diana tegen de vervoerders. zo maar proberen te slapen want morgen naar NL. en de laatste loodjes in de toernee (may), een lunchafspraak (aspire) , etentje (uwe en carlos), kapper (de phillipino bij partricia's) en dan weg...........
het voelt goed maar is toch raar na vijf jaar!!
morgen dus alles onder het motto: de laatste keer....... doen.

Comments

Popular Posts