paardesprong

DE  paardensprong is een puzzel waarbij een woord geraden moet worden met behulp van een gegeven vierkant met negen hokjes. Je weet niet waar het begint en ook niet of je met de klok mee of tegen de klok in moet beginnen.
Zo moet Jur Vrieling zich ook een beetje gevoeld hebben. Je kent het gegeven, je weet wel hoe het begint maar weet niet waar het eindigt.
De  springruiter uit Holwierde kan niet meer beschikken over zijn toppaard Long John Silver 3. Het dier is door eigenaar SF Equestrian verkocht. 
Het blijft vreemd dat je resultaten hebt neer gezet als combinatie maar dat de eigenaar besluit om het paard te verkopen. Dat zou in principe zelfs aan een tegenstander cq concurrent kunnen zijn. De verkoop van de schimmel is een fikse aderlating voor de geboren Slochterder. Vieling's doel was om met het toppaard deel te nemen aan de komende Olympische Spelen van Parijs volgend jaar.
Nou kan een kat in het nauw rare sprongen maken maar deze paardensprong brengt Jur flink in het nauw als het gaat om kwalificatie te bewerkstelligen. 
ik hoop hem morgen nog bij het concours hippique hier in Riyadh te spreken.

Comments

Popular Posts