Reuze goed


Jarno van Daalen - Rutger en Wycher 


Rutger - Joop (coach) en Rients(organisatie) op de foto.

Afgelopen zaterdag genoten van de uitslagen bij de eerste Rutger Smith Throwing Games in het Groningse Stadspark. Met een excellerende Jarno van Daalen, links op de foto, bij vooral het kogelstoten voor U20-atleten. Met de 6kg kogel kwam hij tot de geweldige afstand van 20.40 meter, maar 45 centimeter onder het Nederlands Junioren Record van Rutger Smith uit 2000. Hij kreeg hiervoor ook terecht de Bokaal voor beste prestatie van de dag bij de Junioren.

De Bokaal voor de beste Senioren prestatie ging naar Lotte Smink die met de 4kg slingerkogel tot een zeer verdienstelijke 57.45 meter kwam. 

Joop Vervoort was lyrisch over de kogelstootprestatie van de pas 14-jarige Emma Le Blansch.  Ze kwam met de 3kg kogel tot een geweldige afstand van 15.75 meter. "Een groot talent uit Noord-Holland waar we hopelijk nog veel van gaan horen" volgens Joop.

Wedstrijdleider was Ben Vroom en omroeper van dienst Wycher van den Bremen. Prachtig stel no-nonsense-grote kerels bij elkaar. Een mooi eerbetoon aan de reus uit Leek met reuze goede prestaties.

 

Comments

Popular Posts