jappie

coachg las
"Tussen 20.00 en 22.00 uur zullen Yvonne van Gennip, Ard Schenk, Leo Visser en Kees Verkerk een biertje tappen achter de bar in het Holland Heineken House. De vier oud-olympiërs zijn momenteel te zien in de commercial over het Holland Heineken House. Alle vier hebben zij een medaille gewonnen maar daar nooit een huldiging gehad."

Ze (niet de beste brouwers -amstel- of vakmanschap is meesterschap - grolsch-) van Heerlijk Helder-Heineken- denken dat ze met dit kwartet goed geschoten hebben. Ja met Ard Schenk zit je goed want die is al super bobo nog vaak op de buis. Yvonne van Gennip wordt voor de doorsnee sportvolger al lastig denk ik hoewel de huldiging in Haarlem op de Grote Markt misschien nog wel op het netvlies getoverd kan worden. Maar dan Leo Visser......... Wat heeft ie ook al weer gewonnen? behalve de prachtige bruine ogen (ahum ) van Sandra Voetelink (wie weet zich nog het Bolletje spotje bij het zwembad te herrineren)??? Oh ja piloot en later nog boekhouder bij noc*nsf nee wacht chef de mission! Maar nooit goud op de spelen dacht ik.
Nee, Kees Verkerk als de zoon van een cafehouder uit Puttershoek zal als beste achter de bar staan (misschien nog wel met trekharmonica). En met 1500 meter goud op zak altijd goed.
Peter Notet, Jan Bols, en Jappie van Dijk hadden met Ard en Keesie denk ik net zo veel vrage n opgeroepen:
"Wie zijn die gekke meneren naast Mart Smeets, pappie"

http://nl.wikipedia.org/wiki/Leo_Visser

Comments

Popular Posts