OS

coachg mist de kleine spelen..........
In Turijn zijn de Winterspelen in volle gang, hier in Doha schijnt de zon en maakt men zich niet druk om de wereldbeker schermen in onze Aspire Dome. Laat staan dat zich men druk maakt om de kleine spelen. Klein ja want de winterspelen zijn in verhouding tot de zomerspelen erg klein. Europa heerst in de medailles en in het winter IOC.
Vandaag een kwartpagina met de tranen van Kwan en wat ski-verhalen.
Geen schaatsen, dus.
Aangezien ik geen tv heb zal ik bij een van mijn collega's moeten aankloppen die ZDF/ARD of Eurosport in het pakket hebben om iets te zien van deze wereldsport in Nederland.
Ik moet het dus doen met de jankverhalen in de Nederlandse pers. Verheijen die oneerlijk loot, Groenewold die een te sterke tegenstandster treft. Tsja het gaat om winnen: en er is maar 1 winnaar en dus altijd meer verliezers en deelnemers.
Uytdehaage is in Turijn (op uitnodiging van zijn team/sponsor TVM) als toeschouwer!!!!!. Hij was, met twee keer goud en één keer zilver, de grote kampioen van de vorige Winterspelen in Salt Lake City. Uytdehaage kwalificeerde zich dit keer niet voor DE Spelen. Hij was ceremoniemeester bij de huldiging van zijn ploeggenotes Wust en Groenewold. Gelukkig heerste er uitzinnige vreugde in 't Holland Heineken House..............

Comments

Popular Posts