ELECTRONICA

na onze vacantie in malaysia (met de aanschaf van een cameraatje op de laatst avond in KL) nu in singapore nog meer aanbod van goedkoop spul. van merk tot supergoede namaak tot prul. er is alleen zoveel dat je door de vele winkels de warenhuizen niet meer ziet. plus het feit dat een prijs: adviesprijs, verkoopprijs, advertentieprijs, winkelprijs helemaal niks zegt tot dat je bent uitonderhandeld over: extra's, tasjes, gadgets en meer.
eerst maar een boodschappenlijstje maken en prijzen op internet nakijken en opzoeken en dan nog maar een keer gericht winkelen: ipodje, flash based memory player, 500GB external harddrive enz.

knip:
Een Japans tweemansbedrijfje is in een verbitterde strijd geraakt met Apple over de naam van hun seksgadget de gPod. Dit volgens de makers revolutionaire speelgoed dankt zijn naam aan de g-spot en jii, het Japanse woord voor masturbatie. Het apparaatje bevat een beat-generator die wordt aangedreven door drie verschillende door geluid geactiveerde motortjes. De gPod kan op iPods en mobieltjes worden aangesloten, zodat deze digitale genotsknots voor vrouwen op de maat van de muziek vibreert. Je kan hem bovendien zo programmeren dat alleen jouw stem de gPod op hol doet slaan................ knip

Comments

Popular Posts