play boy

Playboy verschijnt in een heleboel landen.
Nou zijn die allemaal nogal verschillend van elkaar.
Zo zijn er edities in zowel Kroatië als Servië als Slovenië, drie landen die niet al te lang geleden allemaal nog Joegoslavië heetten, en waar de bewoners van de eerste twee elkaar nog tamelijk recent fanatiek naar het leven stonden.

Iets meer dan een jaar geleden werd het hoofdkantoor an Playboy in Jakarta belaagd door een woedende horde moslims. En de hoodfredactuer vastgezet op verdenking van verspreiding van pornografie. En er staan in de Indonesische Playboy niet eens naakte vrouwen (uit respect voor de gevoelens van Moslims).

Ik moest hier aan denken toen bij de laatste wedstrijden die onze Aspire-boys meededen er steeds meer de aandacht trekken van vrouwelijk schoon. Dat is een doorn in het oog van onze teamguides. De jongens krijgen een boete als ze met 'fans' op de foto gaan. jongens met jongens mag wel. meiden uitgesloten.

en dat wordt dan onder het mom van regels voortvloeiend uit de islam uitgelegd.
baarlijke nonsens natuurlijk. zeker als je weet dat er vanaf dit jaar in Qatar taxi's moeten gaan rijden voor alleen maar vrouwen. Zo erg als in Japan is het niet. Daar moeten tegenwoordig speciale vrouwenmetrostellen in de spits moeten rondrijden, omdat te veel mannen in de drukte hun piemel tegen onschuldige medepassagieres stonden aan te wrijven.
In Doha lopen alle witte jurken net als de voetballers bijna continu hun kruis te betasten.
Staan Indiers continu tegen je aan gedrukt in welke rij waar dan ook.
Is het aantal jongens wat verkracht wordt ongekend hoog.
Zijn er geen cijfers bekend over homo's.

Onze jongens zitten voordurend aan elkaar. Onze jongens zien er goed getraind uit.
Maar op de foto met duitse meiden..... Nee dat is playboy gedrag.

Comments

Popular Posts