spanning om playoff posities na promotie VVV

Emmen maakt het spannend.

Het Paasweekeinde betekent twee keer retour naar Limburg voor de FC Emmen.
De eerste reis was gisteren naar Maastricht waar MVV wachtte. De thuisploeg kwam door goed werk van de Emmen aanval direct op achterstand. De snelste goal van Emmen in de reguliere competitie kwam op naam van Cas Peters. Emmen bleef goed bij de les gedurende de eerste helft  controleerde de wedstrijd, en vroeg in de tweede helft viel er opnieuw een doelpunt voor de ploeg van trainer Dick Lukkien. Het doelpunt van Kai Huisman was zijn eerste in het betaalde voetbal en betekende 2-0.
Met deze voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht. Tot in het laatste kwartier MVV toch nog langs zij kwam. Zuur gelag voor de Drenthenaren die een mooie slag dachten te slaan in de strijd om de play-off plaatsen. Maandag wacht  Limburg opnieuw dan is VVV, gisteren al kampioen , de sterke tegenstander.  Alles is mogelijk in de Jupiler league dus zal FC Emmen het VVV in Venlo zelf een feestje willen bouwen op de tweede terugreis dit weekend uit Limburg.  Of in de woorden van Dick Lukkien. ,,Ik denk dat het tot het tot het eind aan toe spannend blijft.’’

MVV Maastricht-FC Emmen 2-2. 3. Peters 0-1, 51. Huisman 0-2, 77. N’Koyi 1-2, 86. Schroyen 2-2.  Gele kaart: Nwakali (MVV), Loen  (FC Emmen). Scheidsrechter: Lindhout. Toeschouwers: 4370.
MVV Maastricht: Geens; Kuiper, Ciranni, Pereira (59. Luis Pedro), Labylle, Schroijen, Shermar Martina (75. Gijen), Nys, Nwakali, N’Koyi, Verheijdt (46. Güvenc).
FC Emmen: Telgenkamp; Aslan, Bakker, Siekman, Loen, Klok (75. Bos), Olijve, Bannink, Türk, Peters (85. Maier), Huisman (70. Kallon).