Oortjes


Het is een opvallend roze gekleurd hoesje. Maar in geen velden of wegen te bekennen. Ik zoek op alle bekende plekken. Waar heb ik het neer gelegd. Kijk bij de oplaad plekken. Zoek (drie keer) op dezelfde plek. Maak nog een keer de rugzak leeg. De volgende dag op kantoor zelfde aanpak. Op weg naar huis langs de koffietent om te vragen of ik mijn oortjes heb laten liggen. No sir. 
Op een winterse dag kreeg ik een doosje in mijn handen geduwd van Julie. Bijna verlegen gaf ze het aan me. For you coach, zei ze er bij. Not a present but I have other ones. Allan gaf aan dat ze het van de sponsor hadden gekregen maar dat ze de zwarte mooier vond dan deze rood/roze oortjes van Beats. Ik was er erg blij mee want de muziek, niet alleen the beats,  klonk geweldig in mijn oren. 
Nu was ik ze dus kwijt.
Op zoek naar nieuwe bedacht ik dat ik dan beter maar een koptelefoon kon nemen want de apple in ear dopjes zou ik gegarandeerd eerder vergeten dan de roze. Sinds ik een paar keer in het vliegtuig te maken kreeg met storende omgevingsgeluiden besloot ik te kijken naar noise cancelling headphones.
Besteld via Amazon had ik ze de volgende dag al in huis.



Geweldig. Mooi geluid en gefilterde omgevingsgeluiden.

Ik bel met Diana en vertel van de nieuwe aankoop en ook van de zoektocht. "ik belde met jouw en de volgende dag was ik ze kwijt" Terwijl ik het zeg denk, maar dat was in de koffiezaak op de hoek! Ik kwam uit kantoor en nam een koffie en belde met Rio. Maar ik droeg toen mijn pak. Snel loop ik naar de kast voel in de binnenzak en voila, mij oortjes. Diana ratelt door en onderbreek haar snel met de mededeling:  ik heb ze!
Nu dus twee paar oortjes: in en op het oor.
Blij.

 

Comments

Popular Posts