40


 Toen ik voor mijn baan bij Aspire een gesprek had zat Esa daar ook. Een bekend gezicht. Hij was sprint horden coach in/van Finland toen ik hem in de Algarve trof. Nu dus in Qatar een hernieuwde kennismaking. Hij was hoofd van technology en betrokken bij de talent herkenning en ook betrokken bij atletiek. In de loop van de tijd trokken we meer op en toen ik vertrok naar Brazilië stopte het contact niet. Toen ik op MAHD  begon en we iemand zochten voor het opzetten van een talent-herkenning en -ontwikkelingstraject echt ik aan Esa. Dat lukt niet direct maar uiteindelijk kwam hij toch maar was ik inmiddels bij het Olympisch committee. 

In de achterliggende periode trokken we meer met elkaar op. We wonen op dezelfde compound, en bewegen ons in de kleine expat gemeenschap van Riyadh maar herkennen ook dezelfde problemen. Zitten in een levensfase waar we ook meer tijd nemen om te reflecteren. We bespreken van alles en nog wat. 

Gisteren hadden we een brunch bij Rootura met onze vrouwen er bij. Het werd een memorabel etentje. Heerlijk eten en goede gesprekken. Vandaag zijn Esa en Tula 40 jaar getrouwd. Een mijlpaal. Mooi om even bij onze vriendschap stil te staan.


 

Comments

Popular Posts