ABC

coachg:
op dag vier van dit nieuwe jaar maar eens de zinnen verzetten.

A-B-C-tje


A. Het kabinet wil de gaskraan in Slochteren de komende tien jaar verder openzetten. De NAM en de Gasunie mogen hun winning verhogen van 40 naar 42,5 miljard kubieke meter per jaar. Dat heeft minister Brinkhorst donderdag in een brief aan de Tweede Kamer laten weten.

GL: na 2020 zakt het daarna in! Economische bodemdaling

B. Een caissière uit Tilburg weigert de hoofddoek te dragen die haar werkgever heeft geleverd. De hoofddoek is volgens de vrouw te dik en daardoor "ondraaglijk". Ze heeft een klacht ingediend bij de Commissie Gelijke Behandeling (CGB) en beschuldigt supermarktketen Nettorama van discriminatie op grond van godsdienst.

GL: samen met enkele mannelijke (alleenstaande) collega’s zitten we ’s middags aan de koffie wel eens wat rond te kijken. We vragen ons dan iedere keer af: wat zit eronder de burqa en waren dragen die dikke expatvrouwen er geen?


C. WK indoor lijdt onder Gemenebestspelen
De WK indoor in Moskou lijken last te krijgen van de Gemenebestspelen in Melbourne. Jason Gardener kondigde aan dat hij om die reden geen WK doet, zo meldt de IAAF. (atletiek.nl)

GL: de mannen van de andere kant van de plas: de Britten van de GBR&NI dus, hadden volgens mij afgelopen zomer 1 man in de finale: Tim Benjamin. Gelukkig mogen er ook Noord Ieren, Schotten, Welshman naast de Engelsen naar Melbourne

Comments

Popular Posts