coachg

Het valt mee mee up to date te blijven.
zoals altijd zijn de dagen in het trainingskamp lang en daarbij komt............
het internet in het hotel erg traag.
dus het laden van foto's onmogelijk in een redelijk tijdsbestek te doen en ook openen van sommige bezoekplaatsen erg tijdrovend.
gisteren een dagje vrij af en met enkele collega's naar Kaap de Goede Hoop. erg fotogeniek tochtje ;)
de tweede week is altijd aanpassen dus dat zal wel niet anders zijn hier.
vanochtend begon wat dat betreft goed: een onverwachte sluiting van de baan ivm een ingelastte wedstrijd dus trainen op de grasbaan van de oudste school van Stellenbosch.
straks weer insmeren want de zon schijnt onerbarmelijk.
just another shitty day in paradise......






Het aantal weblogs is de laatste jaren gestaag toegenomen. Hoewel er veel wetten en juridische regels zijn waar bloggers mee te maken hebben, zijn velen daarvan niet op de hoogte. De website Ius mentis biedt sinds kort uitkomst. Op deze site worden namelijk juridische vragen over bloggen behandeld.
Een blogger heeft te maken met wetten en juridische regels zoals auteursrecht, aansprakelijkheid, smaad en belediging. De website Iusmentis geeft antwoord op vragen als: zijn bloggers aansprakelijk voor reacties op hun weblog, mogen bloggers inline linken naar andermans afbeelding en hoeveel mag een blogger citeren.

Daarnaast besteedt de website, die ruim 250 artikelen over recht en technologie bevat, aandacht aan onderwerpen als grenzen aan de vrijheid van meningsuiting, nieuws en journalistiek en het gebruik van materiaal van anderen.

Comments

Popular Posts