niet over tobbe
coachg las dit in de wakkere krant van nederland, maar je moet vroeg op staan om mij te verslaan ;)
"Cold Food hield het Grote Kroketten Onderzoek in aanloop naar de vijftigste editie van de horecabeurs Horecava, die van 9 tot en met 12 januari plaatsheeft in de Amsterdamse RAI:
Nederlander prefereert korte dikke kroket".
wat blijkt:
Nederlanders eten liever een korte, dikke kroket dan een lange, dunne.
gl: tuurlijk anders een frikandel.... (hoe zo Cold Food, oh ingevroren snacks, natuurlijk)
De meeste kroketten worden thuis rond lunchtijd klaargemaakt (GL: sic!) en opgegeten op een boterham.
gl: smerig... dit moet een klef wit bolletje zijn, of bij gebrek aan beter een bruine bol of anders een geroosterd knip witje.
ik geef het op.
Gewoon een Dobbe kroket met Marne mosterd, heerlijk.
het idee alleen al maakt me aan het kwijlen.
maar helaas.
hier is de keuze tussen kip en kip snel gemaakt.
op naar TGI Friday of KFC maar weer of toch gewoon Subway......................................
"Cold Food hield het Grote Kroketten Onderzoek in aanloop naar de vijftigste editie van de horecabeurs Horecava, die van 9 tot en met 12 januari plaatsheeft in de Amsterdamse RAI:
Nederlander prefereert korte dikke kroket".
wat blijkt:
Nederlanders eten liever een korte, dikke kroket dan een lange, dunne.
gl: tuurlijk anders een frikandel.... (hoe zo Cold Food, oh ingevroren snacks, natuurlijk)
De meeste kroketten worden thuis rond lunchtijd klaargemaakt (GL: sic!) en opgegeten op een boterham.
gl: smerig... dit moet een klef wit bolletje zijn, of bij gebrek aan beter een bruine bol of anders een geroosterd knip witje.
ik geef het op.
Gewoon een Dobbe kroket met Marne mosterd, heerlijk.
het idee alleen al maakt me aan het kwijlen.
maar helaas.
hier is de keuze tussen kip en kip snel gemaakt.
op naar TGI Friday of KFC maar weer of toch gewoon Subway......................................
Comments