Ben ik nou zo.................
cynisch, negatief, simpel of.........

Vroemen wordt gepakt op doping. Dat is jammer want hij heeft zich van een vervelend altijd klagend mannetje ontwikkelt tot een voorbeeld in de atletiek. Simon bespeelt de media op een ontwapenende manier maar is schuldig als zijn B staal ook positief is. Staan er direct ingezonden brieven in de krant van ouders die hun kinderen niet meer bij deze deze 'deugniet' vertrouwen in de voorbereiding op een kinderloopje.

nog zoiets: In de Tour worden sporters met veel vertoon van hun bed gelicht op jacht naar doping. Dan moet je ze niet laten starten! Want het gros van de helden is niet in staat tot grote daden zonder hulp van buitenaf passend binnen tactiek, ploegenspel en commercie. Nu worden dan willekeurig wat jongens uitgesloten terwijl er vooraf al tien dubieuze bloedwaarden zijn geconstateerd. Maar het is bekend dat er minimaal vijf verschillende synthetische vormen van EPO worden gebruikt. Insiders (wielrenners uit het verleden die zelf gebruikt hebben) schatten dat 95% van de top tien gedoped is. Dat wordt extra genieten van de tijdrit!

iets geheel anders.... Karadzic is opgepakt.
Jaren geleden was Milosevic gezocht. Van twee verschillende bekenden hoorde ik dat onze jongens weken lang deze man op de korrel hadden. Letterlijk dus! Ze schaduwden het en volgenden hem via het vizier van de scherpschuttter.

kortom:
Necodo
Wada
Un

allemaal marionetten in een groot poppenspel op het wereldtoneel.

Comments

Popular Posts