twee doden in voetbal stadions

Deze week twee doden in het voetbal. De eerste viel op de tribunes bij een wedstrijd in Joinville. Supporters raakten slaags en een kwam ten val hij werd daarna met bewerkt met staven, vuisten en voeten. Hij overleed later aande verwondingen. zijn club wordt hiervoor gestraft. de speciale rechter eistte acht wedstrijden buiten het eigen stadion waarvan vier achter gesloten deuren.... en derft der halve veel inkomsten.

O Superior Tribunal de Justiça Desportiva julgou na tarde desta sexta-feira Atlético-PR e Vasco pela confusão entre as torcidas na partida de domingo passado, na Arena Joinville. O clube carioca foi punido com oito jogos sem o mando de campo, sendo quatro com portões fechados, e multa de R$ 80 mil. O Atlético-PR recebeu 12 jogos de punição, sendo seis com portões fechados, e multa de R$ 120 mil. A CBF decidirá quais partidas serão jogadas sem a presença de torcida.
bron: oglobo

de tweede dode viel in Manuas tijdens de bouw van het stadion te betreuren... de bouwvakker is zaterdag om het leven gekomen nadat hij van het dak van een voetbalstadion in het Amazonegebied was gevallen. Het voetbalstadion is een van de stadia die volgend jaar worden gebruikt voor het wereldkampioenschap voetbal....
bron ad.nl


Comments

Popular Posts