kampweek



Vroeg: 04.15 uur met taxi om 4.30 en 4.50 op Schiphol.
Dus al om half zes in de rij bij Starbucks.

Opgehaald door de regelaaar ter plekke van Hestia (godin van het huiselijk haardvuur) trainingskampen.
FCMM op trainingskamp in Estepona.
We gaan ’s middag naar het veld.
Dat ligt op een golf resort.

Stuk berg weggehakt een fifa agent twee velden neer gelegd.
Lekker open en in de ochtend in de schaduw.
Het is Driekoningen dus niemand aanwezig.


Maandag.
Het was gisteren driekoningen en omdat het op zondag viel zijn de Spanjaarden vandaag vrij. Maar dat is logisch. Wel voor hen maar niet voor ons dus moeten we wat omzetten in de organisatie. Wat we niet kunnen regelen is dat de sproeiers op de vrijde dag stand staan en ook aan gaan als we trainen. Gym niet beschikbaar dus maar wat andere invulling.


Dinsdag.
Hoogtepunt van de dag. De klim naar de sportschool. Na en redelijke makkelijk en vlakke aanloop van een paar minuten is het vol aan naar boven. Allen de jongens met mountainbike halen het op de fiets. De rest moet al (snel) afstappen en wandelen. Levert allemaal wel veel beeldmateriaal op voor de Nienke NOS en Niels RTVDrenthe.

Woensdag.
Halve dag trainen. Dus in de middag tijd voor een uitstapje. Helaas niet voor Ruben en mij. Wij bespreken de spelers en plan van aanpak.

Donderdag.
Door de beperkte inzetbaarheid van een aantal komt de ochtend wedstrijd van het tweede team te vervallen. En speelt vrijwel iedereen in de middag een aantal minuten. Degene die helemaal niet spelen krijgen een alternatieve training: circuitje bij mij.
Het oefenpotje tegen Fortuna Dusseldorf olv Freidhelm Funkel. Een levende legende in voetballand want hij presteerde het om zes keer met een club te promoveren naar de Bundesliga!
1992 mit KFC Uerdingen 05
1994 mit KFC Uerdingen 05
1996 mit dem MSV Duisburg
2003 mit 1. FC Köln
2005 mit Eintracht Frankfurt
2018 mit Fortuna Düsseldorf


Vrijdag.

De ochtend na de stapavond is uitslapen voor het gros en de hoofdtrainer besluit de geplande uitlooptraining te laten vervallen.



Ze maok’n mie hailemoal compote…..tot appel-Moes.

Comments

Popular Posts