Bakkertje

 


Voetballer Nick Bakker verruilt SC Heerenveen voor Al-Arabi. De 29-jarige centrale verdediger uit de stad Groningen was transfervrij en heeft een contract getekend bij de nummer vier uit Qatar.

GL: dat is een mooie move van Bakkertje die vorig jaar al bijna in de zandbak was gaan spelen volgens zijn zaak waarnemer. 

Heerenveen trok Bakker afgelopen seizoen aan. Hij kwam 21 wedstrijden in actie voor de Friese club en scoorde twee keer.

GL: in de zomer toen ik even in NL was belde hij. Nog geen club maar hij wilde zich zelf goed voorbereiden. als een echte prof. "Heeft U nog tijd"? Dus trainden we in het Stadspark op starten, draaien, wenden en keren. 

Begonnen bij FC Groningen

Bakker speelde de vijf seizoenen daarvoor bij FC Emmen en maakte toen transfervrij de overstap naar Heerenveen. Voor zijn periode bij Emmen kwam Bakker uit voor FC Groningen, waar hij maar een paar duels in het eerste elftal speelde.

GL: Bakker zat in een groep bij FCMM met jongens die net als hij een ACL operatie hadden gehad. Sommigen al meer dan 1x. Normaal voor deze blessure, normaal voor de voetballerij maar een nieuw fenomeen voor mij. Het betekende persoonlijke programma's maken voor Rozema, Bos, Bakker cs.

 

Comments

Popular Posts