voetbal aandacht

GL:
gedurende de ramadan zijn er allerlei voetbaltoernooitjes. Voor de profs is er de sjeik Jassim Cup. http://www.qatarolympics.org/topics/index.asp?g={0BB7E9E9-019E-4B8A-A3E9-1893018C0A76}.
Verder is er op tv ruime aandacht voor duits, engels, frans en ook nederlands voetbal zowel live als in samenvatting.


AMSTERDAM - Hoe de impact van het Gala Voetballer van het Jaar alsmaar toeneemt, blijkt wel uit de 28e editie van het evenement. Nog nooit kreeg de organisatie zo veel verzoeken van de media om maandag het feest in Studio 21 bij te mogen wonen. Vooral de internationale belangstelling is groter dan ooit.

Voor het Gala zijn ditmaal zelfs journalisten en fotografen uit Spanje, Engeland, België, Turkije en Duitsland geaccrediteerd. Opvallend is ook het verzoek van Al Jazeera om een uitgebreide reportage van het nationale voetbalfeest te komen maken.

De in Katar gevestigde nieuwszender wordt als het CNN van de Arabische wereld beschouwd en is evenals CNN inmiddels op alle continenten te ontvangen. Vanwege de Marokkaanse achtergrond van Gouden Schoenwinnaar Mounir el Hamdaoui (foto), besloot de internationale zender een cameraploeg naar Hilversum te sturen om een special rond de AZ-spits te maken en live vanuit Studio 21 verslag van de huldiging te doen.
bron de T.

Comments

Popular Posts