geen andere keuze dan optimisme

vandaag in het AD eerder al in Brazilië in het nieuws (tv/krant).
tsja.
geen andere keuze dan optimisme..........


Het stadion in de Braziliaanse stad Sao Paulo, dat tijdens het komende wereldkampioenschap 2014 in gebruik zal genomen worden, zal 'op het laatste moment klaar zijn'. Dat heeft Jérôme Valcke, secretaris-generaal van de wereldvoetbalbond FIFA, gezegd. Op 12 juni wordt in het stadion de openingswedstrijd van het WK gespeeld: Brazilië - Kroatië.

Tijdens een bezoek aan het stadion in Sao Paulo, de Corinthians Arena, kreeg Valcke de vraag gesteld of hij optimistisch is over de vooruitgang van de werkzaamheden. 'Ik heb geen andere keuze dan optimisme', antwoordde de Fransman. 'Het stadion zal klaar zijn. Pas op het laatste nippertje, maar het zal er staan. Er is geen tijd meer te verliezen.' Het stadion in Sao Paulo moest in theorie op 15 januari al zijn opgeleverd.

'Het belangrijkste is nu dat het stadion klaar is voor de testwedstrijd', zei Valcke nog. Op 17 mei nemen de Braziliaanse ploegen Corinthians en Figueirense het in het kader van een competitiewedstrijd in Sao Paulo tegen elkaar op. Het stadion wordt voor die gelegenheid gevuld met 50.000 fans.

    Comments

    Popular Posts