hipódromo

Bicampeão olímpico dos 100m, 200m e do revezamento 4 x 100m, Usain Bolt voltará ao Rio de Janeiro para a disputa do Desafio Mano a Mano. Após dois anos na praia de Copacabana, a competição terá um novo local: o Jockey Club Brasileiro, no dia 19 de abril. Bicampeão do torneio, o jamaicano vai em busca do tri para manter a hegemonia.
O formato desta edição será o mesmo de 2014. O jamaicano vai enfrentar outros três atletas numa pista de 100m montada em frente às arquibancadas do hipódromo. Além de Usai Bolt, serão dois atletas estrangeiros convidados e um brasileiro na pista.

Omdat deze show gepland is op zondag, is het tweede deel van de geplande wedstrijd in dat weekend maar van de kalender gehaald. Het zou eigenlijk laatste kwalificatie dag zijn voor de Trofeu Brasil van 2015.  Maar voor Bolt wijkt alles.
Het zou eigenlijk ook niet meer dan logisch zijn dat er een soort Rio kwalificatie dag is. Helaas zijn vier van de snelste mannen op dat moment in de VS voor een stage met het estafette team. Zo wordt het weer een mooie Bolt show.
Deze keer op het hippisch centrum met als voordeel dat er een grote tribune is. Wie daar op de VIP plaatsen zitten moeten we nu nog naar raden.
Zelf hoop ik daar bij de OS wel te kunnen zitten om mijn ex-buurman Jur Vrieling aan te moedigen.
Dat aftellen is ook begonnen nog iets meer dan 500 dagen.
Alle atletiekfanatiekelingen kijken nu eerst reikhalzend uit naar Usain Bolt.

Comments

Popular Posts