laatste reguliere duel FC Emmen

Met de plaatsing voor de play-off’s op zak voelde de FC Emmen er niks voor om de tegenstander Jong FC Utrecht het initiatief te laten. In de wervelende eerste helft voetbalden de Emmenaren vooral op de helft van de tegenstander. Kans na kans werd gecreeerd maar helaas waren de aanvallers niet in staat te scoren.
De tweede helft liet hetzelfde beeld zien in de beginfase. Kallon alleen voor de keeper maar geen goal. Toen veranderde de wedstrijd. Uit een snelle aanval scoorde Utrecht. Binnen tien minuten scoorde Utrecht twee keer.
Uiteindelijk stond er 0-3 op het scorebord. Het veranderde niets aan de plaats op de ranglijst maar was wel een domper voor de ruim 3500 toeschouwers in de Jens Vesting. Volgende week wacht RKC als eerste tegenstander in de nacompetitie.

FC Emmen-Jong FC Utrecht 0-3. 49.Venema, 56. Venema 0-2, 86. Sow 0-3. Scheidsrechter: Dieperink.
FC Emmen: Telgenkamp; Aslan, Lima, Siekman, Bakker (70. Maier), Klok, Bannink (46. Bos), Türk, Olijve, Peters, Kallon (84. Huisman).