Voorjaar in NL 1


 Eerst nog even over de overstap. Door de Ramadan waren de KLM/Air France/Saudia vluchten rechtstreeks van Riyadh naar Amsterdam niet beschikbaar. Opties via Jeddah, Dammam, Dubai waren niet echt aantrekkelijk qua reisduur of vertrektijden. Dus overstap op CDG/Parijs. Op papier ruim de tijd. Maar je weet hoe het gaat: iets later aan de gate, zo als altijd lange rijen bij de veiligheidspoortjes (dus snel voorgekropen), door de paspoortcontrole en naar de bus. De bus wachtte lang, reed langzaam en deed er behoorlijk lang over om bij F2 te komen. Op de borden stond nog steeds: op tijd en dat betekende rennen want om 08 uur sloot de gate. Rennen en nog eens rennen exact 08.00 maar...............nog geen actie om te boarden. Vertraging en nieuw tijdslot. 

Uiteindelijk viel het mee en was ik om 10.15 op Schiphol. Daar chaos vanwege staking KLM medewerkers maar geen centje pijn voor mij want alleen handbagage. Door naar AH voor een broodje en wat kaas. naar AKO voor een krantje/boekje.
Allerlei omleidingen en storingen dus geen rechtstreekste trein. Dan maar via via met overstappen in : Weesp - Almere Centrum. In de trein overleg met Lien want Roel kon me oppikken. Dus met de auto van Assen naar de Mannewiek. Wegomlegging vanwege het project met vloeivelden. Welkoms boeketje met poffert! Geweldig. Minder leuk welkomstgeschenk: waterleiding gesprongen.  

Comments

Popular Posts