Terug kijken

JJ-G-Sultan-Abdullah-Hashim-Ed- Mohammed (handbal).

 Gisteren kwam ik mijn oude baas tegen. Oude, in de zin van vorige. Niet in leeftijd. Abdullah is een jonge gast die leiding geeft aan een ambitieus project. Hij liep in het verleden stage op Aspire. Met dat in zijn achterhoofd werd een voetbal project bedacht: MAHD-academy. Hij kende Jan Jaap uit die periode en ook Ed die hij vroeg om de voetbal afdeling en de strategie voor hun rekening te nemen. Ik werd gevraagd voor de andere sporten: atletiek, handbal en judo onder andere. Sporten waar ik enige affectie mee had. 

Een project vanaf de grond opbouwen terwijl alles nog ontwikkeld moet worden in de structuur nog in de kinderschoenen staat. Dat is een grote uitdaging gebleken. Ondertussen zijn andere projecten gestart en staat MAHD nog in de steigers. Ambitieuze plannen waar ieder enthousiast over is maar waar het vervolg onduidelijk is. Het gebouw op de foto is er (nog steeds) niet! 

Het is in het kader van de grote plannen die MBS met het koninkrijk heeft maar een voetnoot. Toch is de potentie nog volop aanwezig. Maar, inmiddels is JJ betrokken bij een ander mega-project en ben ik onderdeel van het olympisch training centrum. Abdullah staat nog wel steeds aan het roer maar heeft ook connecties met onze projecten doordat hij nauwe banden heeft met de minster van sport: ATF. Gisteren kwam hij praten over samenwerken met mijn nieuwe baas: Matt. Hij vertrouwde me toe dat zijn vice president niet meer in het project zit maar dat de nieuwe board volle kracht vooruit wil. Nieuw elan. Het project heeft enorme potentie. Mooi om daar zo dicht bij te staan. 

Comments

Popular Posts