geurtje


Sinds ik in een warme omgeving vertoef heb ik mijn eerder gekochte geurtjes niet meer gebruikt. Sterker nog, de meeste heb ik inmiddels weggegooid. Niks gekocht tot vorig jaar toen ik samen met Diana Arabisch Oud kocht. Kooltjes voor haar en een flesje voor mij. 

Vorige week kreeg ik een cadeau van een atleet. Een geurtje van Simon Bolivar. Als dank voor mijn inzet. Erg lief maar ook een heel klein beetje ongemakkelijk vond ik. Om een geurtje cadeau krijgen van een relatief onbekende man.

Gisteren deed ik voor ik naar een etentje met Silvio en zijn zoon ging nog snel even een geurtje. In de Uber-auto was de chauffeur erg druk met appen, tenminste dat dacht ik. Maar na heel wat klikken en swipen kreeg ik een tekst in het Engels voor mijn neus op zijn scherm te lezen. You are wearing a nice sweet perfume. it is Arabic Oud! 

Ik keek verbaasd in zijn achteruitkijkspiegel en lach. Inderdaad, zeg ik en dank voor het compliment. Hij begint weer te typen. Do you accept a gift? Ik kijk opnieuw verbaasd en hij geeft me een proefflesje met een geurtje. Nu dus twee keer achter elkaar een geurtje cadeau gekregen. Deze keer van een voor mij compleet onbekende man. Shukran Habibi.

silvio diliberto





Comments

Popular Posts