Rib


Achter deze onaantrekkelijke gevel, vlak bij Candelaria, zetelt een restaurant.
Het zit in mijn geheugen sinds 2012. Het lijkt gesloten maar is gewoon open:
Costela de Beco (11.00-1600 uur) heet het nu. Toen heette het Escondidinho.
Ik was bij Powerade en moest contractuele zaken regelen. Samen met Pim, "mijn manager", zo dachten zij kwam ik op kantoor bij Zé. Toen eea was afgerond gingen we lunchen. Het beste van het beste werd ons verzekerd. 
Het zag er een beetje shabby uit, maar het zat nok vol. 

Quando for ver Igreja de Nossa Senhora do Monte do Carmo, vá até este restaurante. Não demore para visitar – é sério, a culinária Brasileira está te esperando. Aproveite a chance de experimentar costelas boas, Farofa saborosa e tamborilfascinante.

De beste ribbetjes van Rio en omstreken
Het is een simpel gerecht 
om je vingers bij aftelikken
vier ribben is genoeg voor 2 grote eters of 3 normale eters.



Vandaag heerlijk gegeten met Pim en Joelma.



Comments

Popular Posts