pudding


http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Gemoedstoestand

W=
woede

Jennifer Lopez heeft zich in een vliegtuig als een ware diva gedragen toen bleek dat de stewardess haar geen kopje espresso kon serveren. Jenny from the Block schoot daarop zo uit haar slof dat omstanders met schaamrood op de kaken getuige waren van de scheldpartij.

V=
Een vloek: in de betekenis van "onheilsbezwering" is een bewust uitgesproken wens tot het overkomen van kwaad of leed aan een persoon, een volk, een land, een dier, een object of een andere entiteit.

Op 1 oktober jl. heeft de KNAU atlete Kristijna Loonen een laatste public warning gegeven als gevolg van herhaald onbehoorlijk gedrag voorafgaande, tijdens en na afloop van diverse grote loopevenementen in de afgelopen periode. De KNAU heeft van diverse organisatoren klachten ontvangen over haar onsportieve optreden.
knip....
Benadrukt is dat zij vooral zelf initiatieven zal moeten nemen om herhaling te voorkomen

S=
schelden
vanochtend me zelf weer een lekker uitgescholden!
tijdens een A-B-C-circuitje= armen/schouders + buik + complex:benen/romp weer eens lekker stuk gegaan bij de aantal herhalingen die ik me zelf had opgegeven :( en de oefeningen die ik zelf bedacht :p op een zelf gekozen moment: de vroege ochtend 06.30uur.
op 1 met stip: ouwe lul!
op 2 stationair: watje
op 3 van 1: zoutje
op 4 stationair: keekie/lenkeek/gebakje
op 5 nieuw; pudding

WAT benje dan...............
http://www.server8.org/dev/oo/w/

Comments

Popular Posts