negatieve reclame is ook reclame

EEN unieke nul calorieën conditiedrank!
Ik had er nog nooit van gehoord hoor. Ik bedoel van een conditiedrank. Van drank en conditie is het effect volgens mijn proefondervindelijkzelfonderzoek het effect negatief op eventuele prestaties. Nu zou dat kunnen liggen aan mijn conditie of aan de hoeveelheid gekozen drank maar toen wist ik ook nog niet van de conditiedrank. Dankzij Appie happie de kruidenier die op de kleintjes let wel. Hoe dat komt?

Het Limburgse bedrijf Vossen Laboratories daagt namelijk het supermarktbedrijf Albert Heijn voor de rechter. Dit wegens onenigheid over de introductie van het sportdrankje Astis. Dit liet Vossen Laboratories vrijdag weten. Volgens hen wilde AH opeens een veel lagere inkoopprijs betalen voor het sportdrankje....
http://www.nu.nl/news/951267/32/Albert_Heijn_gedaagd_wegens_sportdrankje.html

Hierdoor op het spoor gezet las ik van de website :http://www.pure-astis.com/
........
De unieke nul calorieën conditiedrank

Gaan je sportprestaties achteruit of blijf je al tijden hangen op hetzelfde niveau? Voel je je wel goed, maar kan het eigenlijk best beter? Last van lusteloosheid? Help jezelf er weer bovenop met ASTIS! Deze nul calorieën conditiedrank helpt je om (weer) topprestaties te kunnen leveren.

ASTIS wordt gebruikt bij prestatievermindering, lusteloosheid en/of verlies aan vitaliteit. Het is een innovatief gezondheidsondersteunend product, dat jouw welzijn optimaliseert. Het geeft meer energie en helpt prestaties te verbeteren. Het vergroot het uithoudingsvermogen, verhoogt de weerstand, zorgt voor een goede vochtbalans, bevordert de doorbloeding, zorgt voor het behoud van een optimaal gewicht en ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Je haalt het beste uit jezelf en het beste uit ASTIS als je één of twee flesjes per dag drinkt. Het liefst voor, gedurende of na de fysieke of mentale inspanning.

ASTIS is koel gedronken het lekkerst. Het heeft een frisse, licht zure smaak.
.......................

Kijk dan ben je opeens toch erg benieuwd naar zo'n licht zure conditiedrank die energie geeft, helpt bij beter presteren, weerstand biedt en ook nog het uithoudingsvermogen vergroot!
Wat een onzin. Conditiedrank!
Lege Schappen bij de AH en drink heerlijk helder: water, uit de kraan.

Comments

Popular Posts