emir en zijn vrouw

volkskrant
FC Barcelona heeft met de Qatar Foundation een zeer lucratieve sponsordeal gesloten. Per seizoen vangt de Spaanse topclub 30 miljoen euro. De overeenkomst behelst in totaal 165 miljoen euro tot en met het seizoen 2015/2016. Barcelona meldde vrijdag zelf dat het om de grootste shirtsponsordeal in het voetbal gaat.
De Qatar Foundation is opgericht door sjeik Hamad bin Khalifa al-Thani in 1995. Hij is ook de emir van Qatar, het oliestaatje dat in 2022 het WK voetbal mag organiseren. De foundation richt zich vooral op onderwijsprojecten en wetenschappelijk onderzoek, maar is ook betrokken in diverse joint ventures.
'Met deze overeenkomst wordt Barça de onbetwiste marktleider in het mondiale voetbal, ver boven de internationale rivalen', zei vice-voorzitter Javier Faus.


dus de komende jaren wordt Qatar al op de kaart gezet voor het voetbal en dan bekroond in 2022 met het wk!
De emir is een groot sportliefhebber en ook een kenner van de atletiek. Jammer dat hij daar nu even niet aan toe komt.
QF is een giga project. Met name de vrouw van de emir heeft een stevige vinger in de pap van education city.
Zo doen ze veel voor hun volk terug. Dat Al Jazeera niet altijd objectief is zal niemand verbazen. welke staatsomroep is dat wel? zelfs onze eigen nos is niet altijd even objectief of recht in de leer. Lees het boek van nos correspondent Luijendijk: het zijn net mensen.

Comments

Popular Posts