twijfel

het is twijfelachting of we op de geplande aankomsttijd wel in Nederland zullen zijn. Tenminste, dat is onze twijfel. ETA is dusdanig twijfelachtig dat bij een soortgelijke vlucht twee uur later de landing is voorzien. Het zeer lokale karakter van het weer hier doet niet onder voor Nederland. Zo was er afgelopen week droog weer op de atletiekbaan, een wolkbreuk in het centrum van Uberlandia en krachtige buien in de omliggende wijken. Maar CoachG gaf gewoon training zonder een spatje.
In Nederland ligt er op de Grote Markt van Groningen nauwelijks sneeuw zo zie ik op de webcam van tvnoord. Ligt er een lekker laagje in de Randstad en een flink pak in het zuiden. Op Schiphol is het een drukte van belang met gestrande reizigers. Een vriendin zag haar vlucht naat Italie gecancelled en een vriend is al meer dan drie dagen onderweg van Qatar naar Nederland (vertraging, cancel, omboeking, omleiding, en tenslotte veerboot vanuit Engeland).
We hebben onze spullen gepakt zodat ze hier in het hotel opgeslagen kunnen worden morgen en we hebben via internet ingechecked bij de KLM. Vooralsnog gaat alles dus goed. Kijken hoe het morgen is. Twijfel.

Comments

Popular Posts