tweede katern


Kunst Media Eten Leven Mode Fotografie Theater Televisie.

Om met het laatste te beginnen, uit de katern V van deze woensdag in de Volkskrant, die staat nog steeds werkeloos (niet aangesloten) klaar.
Maar voor de rest. Ik moest het he-le-maal lezen. Heb dus het stuk over de tv serie Moskovitz overgeslagen
Aangetrokken door de prachtige stukken van Willem Vissers over zijn zoontje Daniel. Ontroerend. Ik voelde ook nu weer tranen opwellen. Die spoelden weg op de maffe trends in het eten anno 17.
Snel de column van Dijkshoorn…en het moet gezegd hij had een punt toen hij schreef: Je moet schrijven omdat je er gelukkig van wordt, niet om een ander gelukkig te maken……

Dan door naar La Pat. Ze is van 63 komt uit de Bollenstreek en ik was helemaal fan. Ging naar een soort opera in het Patronaat van haar La Gabbia d’ Oro (fantastische CD). Ze eiste dat alles donker was, dat de koffiemachine uit moest en er mocht niet gerookt worden. Prachtig
Het verhaal over de loedermoeder even verticaal gelezen. 
Tsja.

Dan door naar Marieke Heebink uit 62. Won in 1999 voor de eerste keer een Theo d’Or voor haar rol in Een ideale vrouw. Geeft inzichten prijs als “ Mannen vinden het nog altijd moeilijk het idee op te geven dat zij de enige geile, seksuele wezens zijn”. Daar moet ik het maar even mee doen, lijkt me.
Trouwens twee d'Or bij twee verschillende vrouwen!

Om het af te maken een cartoon van Gummbah: een stel doet het op zijn hondjes en uit de transistor klinkt (Like a) candle in the wind. De man zegt: " Nou, zeg dat wel!"

Het is ondertussen een half uur verder. De espresso is al lang op en het werk wacht. Het echte nieuws en het eerste katern moet maar wachten.

Comments

Popular Posts