ABCD meerkampen Lisse





Landskampioen Feyenoord heeft zaterdag in en tegen Lisse de oefencampagne geopend met een overwinning van 5-0. Dat was dus op zaterdagmiddag. De hele wielerbaan en parkeerplaatsen overvol met auto’s van bezoekers en fans.

’s Ochtends was het nog rustig.
De jeugd van FC Lisse bracht de spullen voor het kamp die later met een vrachtwagen vervoerd zou worden. Dennis Verhaar had net zijn tassen afgegeven en ik zag ook Edwin Warmerdam. Er was genoeg plaats maar toch wel flink druk met auto’s uit het hele land. Want: ABCD-meerkampen in Lisse is populair.


Met Vincent van Stijn als speaker, Anthony Ott als organisator en de ervaren Heino Stroet en John van der Zwet als vliegende keepers (en natuurlijk ook als trainer in actie, mat daanaast een ijverige juco, wedstrijdleider en heel veel vrijwilligers. Een doorlopende chrono, voldoende jury, muziek en ET als ingredienten voor een mooie wedstrijd. Ik zag tenten van clubs die met flinke aantallen atleten meededen: AV’23, Altis, KAV Holland, Lycurgus, AVH’meer oa. Toevallig ook allemaal met veel oud-atleten die ik kende van de club, regio of centrale trainingen.

Dat krijg je als lang mee loopt en de atleten van toen ouders van nu zijn met atleetjes in allerlei leeftijdscategorie.

zoals Robin van de Berg en Deborah den Boer.





Comments

Popular Posts