vaart.

 

...Today, we celebrate the five-year anniversary of the launch of Vision 2030 by Prince Mohammad bin Salman, Crown Prince, Deputy Prime Minister and Minister of Defense of Saudi Arabia. Since the inception of the Vision, the Kingdom has made incredible strides towards comprehensive development across various sectors, reflecting our competitive advantage and the strategic significance of our geographical location.....


Na drie maanden KSA het is duidelijk dat alles in het teken staat van 2030. Alle projecten zijn onderdeel van het grote plan. Dat in die vijf jaar enorme stappen zijn gezet op diverse terreinen wordt van alle kanten duidelijk. Het dagelijks leven is  ook onherkenbaar verandert zeggen de mensen die ik spreek. Onvoorstelbaar noemen sommigen het.

Van de buitenkant lijkt het anders. De blik van het buitenland, door een gekleurde bril wellicht, is nog voortdurend negatief. Er zijn ook nog veel problemen dat is zeker. Maar het lijkt of er een andere weg is ingeslagen. Met een enorme vaart is men op weg naar 2030.


  

Comments

Eric said…
heeee Gerard, succes man in en met je nieuwe avontuur in ""den verre"" Hugs from Germany. je vriend Eric

Popular Posts