De onderlinge wedstrijden


(c)Arno Mul


De onderlinge wedstrijden.

Het is een raar fenomeen. Maar je moet wel van een fenomeen spreken als je het hebt over de onderlinge wedstrijden. Want geen wedstrijd spreekt zo tot de verbeelding als deze. Het werpt haar schaduw ver vooruit. Het is een rode draad op alle trainingen. Het is gesprekstof in alle seizoenen.

Vorig jaar schreef ik een terugblik op de onderlinge wedstrijden bij de door mij getrainde clubs. Melancholiek gekleurd herfst schilderij.

Maar de tijden veranderen. De tegenwoordige tijd in de eerste alinea zal spoedig verleden tijd zijn. Dat gevoel bekroop me tijdens een duurloopje.
Want:
Dit jaar begonnen er al diverse topatleten hun wintertraining begin September. Waren er geen clubiconen op de baan te zien omdat het jonge gezin de aandacht verdiende. Er was zelfs centraal testen voor de samenstelling van trainingen in de regio.

Gelukkig zag ik een mooie foto van mijn goede vriend Arno. Hij legde de actie van zijn zoontje vast bij de onderlinge wedstrijden van de KAV Holland.

Onderlinge Wedstrijden KAV Holland 2009

Aanstaand weekend zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2009 zijn er weer de onderlinge wedstrijden van KAV Holland!

Waar: Atletiekbaan Pim Mulier
Wanneer: Zaterdag en zondag. Pupillen komen alleen zondag in actie. Zie het chronoloog op de site voor de exacte tijden
Wat: Meerkamp (zie het chronoloog) + 600m/1000m
Voor wie: Alle KAV leden + ouders, broertjes, zusjes en vriend(innet)jes.
Inschrijven: Op de dag zelf op de baan, er is dus GEEN voorinschrijving

Naast het sportieve gedeelte staat zondag op het programma:
• Ruilbeurs tweede hands atletiek kleding en -schoenen. Eigen spullen aanleveren tussen 11:00 en 13:00 uur. Vooraf zelf stickers plaatsen met naam en prijs (ronde bedragen a.u.b.). De verkoop start vanaf 13:30 uur. Let op, bij verkoop wordt 1 euro extra in rekening gebracht voor KAV Holland.
• KAV Loterij met vele prijzen!
• Lekkere snack voor alle deelnemers
• Groep foto’s van alle deelnemers

Het wordt ongetwijfeld weer gezellig! Tot zaterdag en zondag!


Heb je alles? Ook je speldjes? Ja mam…… Snel nog het lunchpakketje van het aanrecht in de rugzak doen en een blikje drinken (de appel laat ik liggen die krijgt anders van de bruine plekken). De nieuwe veters zijn in de clubkleuren en worden nog extra gestrikt. Warme jas mee en een regenjack want de weersverwachting is herfstachtig.
Waarom duurt het nou weer zo lang? Eindelijk op weg want een van de andere jongens is altijd heel vroeg en die zet natuurlijk al zijn aanloop uit. Gelukkig zijn er wat andere jongens op de baan aan het voetballen. Lekker. DE concurrent is ook!!!
Het clubtenue kleeft daarna een beetje (direct na het douchen aan gedaan) na het voetballen maar het startnummer moet nog op voor het verspringen. Verspringen! Met officieel meten en ook met een afzet. Gelukkig ben ik voor de concurrent…..


Op de foto Jeroen Mul en op de achtergrond zijn concurrentie met nog meer kinderen van enkele van mijn voormalige atleten: Hoogewerf (N,K,M), Taag, Negenman, Boomsma, Empelen, Federer, Thunnissen, Ravelli oa.. (aanvulling AM)

Een zonnige toekomst.

Comments

Popular Posts