jorgen persson elite for many years

Tafeltennisvedette Jörgen Persson heeft zijn zinnen gezet op zijn zevende Olympische Spelen. De inmiddels 44-jarige Zweed wil er over twee jaar in Londen bij zijn. ,,Ik ga er alles aan doen om me te kwalificeren'', zei Persson op zijn website.

Persson kondigde in het verleden drie keer zijn vertrek uit de tafeltenniswereld aan en keerde ook drie keer op dat besluit terug.

Om zijn ambitie kracht bij te zetten heeft de Zweed zijn Duitse club SV Plüderhausen verruild voor Halmstad BTK in zijn geboorteland. Persson was er sinds 1988 (Seoul) steeds bij op de Olympische Spelen. De vijfvoudig wereld- en negenvoudig Europees kampioen won nog geen olympische medaille. (bron ad.nl)

GL:
deze oud aspire collega is een gedreven sporter. na zijn scheiding lijkt hij zich (nog) meer op het tafeltennis te richten. terwijl zijn vroegere coach stellan bengtson in de vs een tafeltennisschool heeft opgezet na aspire is persson dus weer als topspeler actief. kijken of hij met zijn zevende olympische optreden (2000 en 2008 4e) nog kan verbeteren.........

meer info:
http://www.jorgenpersson.nu/

Comments

Popular Posts