vergadering

komend weekend is er een belangrijke wedstrijd op de baan in Uberlandia.
iedereen is dus een beetje zenuwachtig.
want de hele zuid-amerikaanse atletiek familie komt op bezoek:
qualificatie voor de eerste jeugd olympische spelen later dit jaar in singapore.
zelf heb ik geen idee hoe het nu met die qualificatie-regels zit (ben afgehaakt in Qatar toen bleek dat voor de derde keer de regels zouden veranderen, en niet door het land zelf maar door de organisatie) en zal dat vandaag proberen te achterhalen.
maar gisteren waren dus ook de hotshots van de bond gearriveerd
we hadden een vergadering
plaatse en tijd? na de trainingen..... aan het eind van de dag..... we vinden wel een ruimte...........
ok
het werd dus zes uur en we zaten in ons eigen kantoor.
ik kreeg ondermeer te horen dat de inschrijving voor de meerkamp liep, dat het trainingskamp voor de tienkamp doorging, dat ik een plan voor hoogspringen moet schrijven en dat het centrum in Rio de Janeiro waarschijnlijk in juli klaar is.
(er is wat achterstand omdat de nieuwe baan nog gelegd moet worden en de lijm 'over tijd' is doordat het al sinds november in de opslag staat en het teveel heeft geregend)
het was typisch zo'n vergadering waar iedereen een zegje kon doen, op zich al lastig genoeg met drie cubanen die spaans spreken en een nederlander die nog steeds geen portugees spreekt, maar aan het eind was er een goed gevoel op deze witte donderdag avond.
toen daarna de keuken van de SESI hond in de pot verkocht, hebben we maar het plan opgepakt met zijn allen pizza/bbq te doen (min de hotshots want die zitten in een luxe hotel natuurlijk).

Comments

Popular Posts