berichten

de eerste berichten uit nederland vandaag waren zorgwekkend:
zeer lage opkomst in de ochtend.
Hier in Uberlandia scheen de zon, een lekker ontbijt en Nederland leek verder weg dan ooit want mijn juiste ticket was er nog steeds niet. Of in ieder geval niet op naam van Mr Geert Andries Lenting (wel op Gerard Lenting).
het tweede bericht leek iets gunstiger de euro trok aan.
Hier in Uberlandia trachtte ik iets van dit koerstverlies goed te maken door mijn reeds gepinde braziliaanse ryiales te wisselen bij 'een mannetje'. Het mannetje was echter lunchen en ik had weinig tijd dus morgen hopen op weer wat verlies van euro.
Het volgende bericht was via een van de atleten dat er opnieuw een topaanvaller van het nederlandse voetbalteam geblesseerd zou zijn.
Ik volg hier in Uberlandia via de T de voetballers op de voet en kon hiervan niks vindenn maar dat een donkere speler bij een bal aannname in stand door zijn enkel ging kon de atleet zeer overtuigend na doen. Ik dacht direct van Persie, nee toch....
Thuis van een dagje werken snel kijken naar de verkiezingen hier in Uberlandia ook gewoon live te volgen via internet. Dus op de eerste rang bij de val van JP, de overtuigende winst van GW en hopen op een meevaller voor Job terwijl Mark-saab-rutte zich al rijk rekend als eerste vrijgezellige premier.
tsja.
Ondertussen is mijn ticket binnen, is de euro weer terug naar een vorig niveau en lijkt het erop dat we een hete zomer tegemoet gaan (reces met -in-formatie opdrachten).
Ik ga wat spullen pakken en kijken hoe dat er in het echt uit ziet.
Kijk, dat zijn berichten zou een goede vriend zeggen.
Inderdaad.
Op naar de Mannewiek en Tieme.

Comments

Popular Posts