stop de persen of juist niet

WIJ,het koninkrijk der Nederlanden, hebben afgelopen week, met trots: oranje shirt en leeuw op de borst, de eerste plaats op de FIFA-wereldranglijst (sinds 1992) overgenomen van wereldkampioen Spanje. Maak een print en stop het blad in uw agenda, of hang het op in de keuken schrijft Willem Vissers in zijn VK column Ruimte Op Links.
Het is wachten op een discussie zoals die ook in het tennis heeft gewoed. Daar stond bij de dames plots iemand op 1 die nog nooit een Grand Slam had gewonnen. Nederland is nog nooit wereldkampioen geweest maar is op grond van wiskundige berekeningen beter dan alle wereldkampioenen die in de top vijf van deze ranglijst staan. Gefeliciteerd dus met ons. (ik volg ondertussen van wat dichterbij, geografisch bezien, de wko20 nederland doet niet mee. eerder werden de onder 17 kansloosnin de voorronden uitgeschakeld). Ik bedoel geniet van dit unieke moment en van de manschappen uit gekozen door de bondscoach met de beste resultatenlijst ooit. Stop de persen.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/6325/Ballenjongens/article/detail/2850754/2011/08/16/Eerste-in-voetbal-dat-zijn-wij-maar-wereldkampioen-waren-we-nooit.dhtml

Comments

Popular Posts