terug van weg geweest


Met een karrenvracht aan atletiekverleden arriveerden we vandaag op de baan van atletiekmokka Goetzis. De eerste grand slam wedstrijd voor koningen en koninginnen  van de meerkamp. Natuurlijk aangespoord door het aantal Nederlanders dat aan de start zou staan: zes! Maar op het moment dat wij op de baan arriveren hebben er al drie met klachten afgemeld: eerst Visser met een vervelende ontsteking in het been, toen Vos met achillespees klachten daarna Broersen met vage klachten nadat ze al eerder aantoonde niet in topvorm te zijn. Vanochtend zal Rietveld kijken hoe het er voor staat. Niet goed zien wij onafhankelijk van elkaar als we eea bespreken bij de lunch. Nu lijkt me naar Oostenrijk rijden (sic!) om te kijken of je kunt starten (kijken/voelen/doen) niet de beste oplossing maar het resultaat is het zelfde: DNS.
Omgaan met pijntjes gaat de overgebleven twee atleten iets beter af. Anouk Vetter en Pieter Braun mogen dan hun relatie hebben beëindigd ze gaan wel samen van start.
Terug van weggeweest op deze wedstrijd waar ik in tegenstelling tot de andere drie maar een paar paar keer ben geweest. De laatste keer dacht ik 2004...
Leuk dat er ook twee Braziliaanse atleten mee doen. Ook zij gaan zoals zovelen op jacht naar de entree limiet voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.


Comments

Anonymous said…
So Anouk Vetter and Pieter Braun aren't together anymore? Since when?

Popular Posts