samenzijn


 Vrijdagavond een samenzijn georganiseerd met voetbal collega's van MAHD.  Allemaal voetbaltrainers. Allemaal met een verschillende achtergrond, drive en specialisme. Andere connecties: Lucian ken ik uit Qatar en hij speelde oa bij Groningen en Veendam. Peter deed CIOS Heereveen en zodoende heel wat kennissen uit het Noorden. JJ de man die op sleeptouw nam naar KSA (samen met Ed, die helaas er niet bij kon zijn). Dan nog drie voormalige betaald voetbalspelers: Silvio, Rob en Renee plus uit België Jelle.

In mijn speech bracht ik even onder de aandacht dat ik een vreemde eend in de bijt was.  Op 25 juni 1988 zat heel voetbal minnend Nederland voor de buis, terwijl ik langs de baan in Krommenie op het NJK stond te coachen. Atletiek vs Voetbal. Na het weekend sprak Wim Roosen (Zoon van oud Haarlem en Nederlands elftal speler Wim Roosen) me aan op de prestatie van Henk Langeveld bij het hinkstappen: medaille! Hij had het niet gezien, maar feliciteerde met de prestatie en het feit dat het talent zich liet zien. Ik bedankte hem voor zijn leidende en inspirerende rol in de meerkamp groep. 

Deze groep trainers heeft veel potentie, kennis en passie hield ik de mannen bij het etentje voor. Leer van elkaar, help elkaar en groei als team. Dan komen er betere prestatie.

Daarna was er vlees, homous, salade en brood met koffie na afloop. Mijn afscheid van MAHD collega's. Als cadeau een petje van de Copacabana. 

Comments

Popular Posts