zwaar


 Omdat ik op dit moment 'iets' te zwaar ben, valt het lopen nog zwaarder dan gedacht. het gebrek aan cardio-vasculaire arbeid laat zich voelen. Mijn ademhaling en mijn hartslag zitten te hoog. Hoog in slagen per minuut en ook hoog in de borstkas. Mijn gewicht dreunt in de gewrichten en heeft een uitputtende invloed op de spieren. Waar ik in het verleden een rondje meer met gemak deed is het nu met een rondje moelen al zwaar. 

Sinds China is het hardlopen buiten not done want ook in KSA is de luchtkwaliteit zeer slecht. Ik zal binnenshuis iets moeten verzinnen. Weg met het buikvet en weg met de overtollige kilo's en dat moet ook een betere algehele conditie opleveren. Zware dobber.

Het lopen in de ochtend, met een zonnetje en een fris windje is heerlijk. Ik hoor de commando's voor de roeiers, het gakken van de ganse en het klepperen van de ooievaars. Met een rondje naar het hotel met golvende belasting : lopen en gaan is het al weer een stukje beter qua gevoel. Morgenochten maar weer een extensieve interval (de heerlijke 12-15x 200 met 1/2 tijd pauze) nu op gevoel resulterend in een dikke 120 meter, zo'n 10 x en dan met terug wandel. Zwaar.

Comments

Popular Posts