Grenzen


de hema moet door het stof want er staat een konijn tussen baby spullen



rondom deze 'grens' is 
het ook carnaval


 de wereld draait doorrrrrrrrr:
De Efteling doet er goed aan om paarden en andere dieren uit draaimolens te verwijderen, stelt dierenrechtenorganisatie Peta Nederland donderdag. Carrousels met een dierenthema ‘vieren onbedoeld de uitbuiting van bewuste wezens’. Eerder donderdag deed het Amerikaanse Peta al een vergelijkbare oproep aan de grootste producent van draaimolens in de Verenigde Staten. De Nederlandse kermisbranche is sprakeloos door het idee... (adpuntnl)

In de mallemolen van het leven
Draai je allemaal je eigen rondje mee
De molen draait ook zonder jou
Je paard blijft nooit lang leeg
Dus kom, draai met die mallemolen mee

Bron: https://muzikum.eu/nl/heddy-lester/de-mallemolen-songtekst

Hogenkamp schreef liedteksten voor verscheidene artiesten: Liesbeth List, Marjol Flore, Robert Paul, Katrien Devos en Ria Valk.  Voor Heddy Lester schreef hij met Frank Affolter; De mallemolen, waarmee ze in 1977 deelnam aan het Eurovisiesongfestival.
Wim Hogenkamp (1947 – 1989)
“Ik heb de 8-jarige mulo gedaan. Iedereen zei altijd dat ’t niks zou worden met mij. Nou ze hebben gelijk gehad.”  Aldus Wim Hogenkamp. Wim werd in Groningen geboren, maar vanaf zijn tweede levensjaar vertrok het gezin naar Amsterdam.
Op 5 februari 1989 werd Hogenkamp door zijn moeder doodgeschoten aangetroffen in zijn woning aan de Nicolaas Maesstraat. De omstandigheden rond zijn dood zijn tot op heden niet opgelost. Hogenkamp (41 jaar) leed sinds enkele jaren aan Aids.

GL:
en zo komt alles samen, grenzen verdwijnen  en draaien we allemaal ons eigen rondje mee.







Comments

Popular Posts