coachg

Er zijn zo van die dagen dat je niks te coachen hebt behalve jezelf.
Dus kom op lapszwans uit de vodden en aan de schoonmaak, en nu een ontbijt. ai, klein probleem niks in huis dan maar een ontbijt halen bij eh eh dan maar een croissant eten bij Starbucks. Na de krant gelezen te hebben en ten einde raad ook maar een blik op de puzzle te hebben geworpen is de tijd om.
Doe eens wat! ok ik besluit naar huis te lopen en kijk gelijk rond naar een mogelijke nieuwe behuizing. Thuis bezweet en al aangekomen eerst maar eens een broodje (op de terug weg gekocht) nuttigen en een doe-lijstje maken.
Al weer een boek uit (de laatste Ludlum) wat nu. Er ligt nog wat achterstallig werk maar ik heb een vrije dag, dus ik kijk er met een half oog naar. Blader maar eens in het Spartaan afscheidsboek en kijk in de lieve briefjes van Diana die op volgorde iedere vrijdag een week alleen afsluiten.
Deze vrijdag is dus zo'n dag dat ik denk wat doe ik hier.
De autopapieren en verzekering zijn nog steeds niet afgehandeld, de papieren om mijn ongehuwd zijn aan te kunnen tonen moeten door de Sharia rechtbank getekend worden, de huizenprijzen gaan met 10% omhoog maar mijn salaris niet.
Overal is alles opgebroken, overal is er tegenwerking, overal is zijn er hindernissen en overal uitdagingen.
Vandaag zie ik ze even niet als een uitdaging. Bleh.
De mentaliteit van waarom vandaag druk maken als het ook morgen kan stuit me even heel erg tegen de borst. Alles steeds maar weer later of morgen of inshallah. Aan het eind van het jaar zijn er de Aziatische Spelen, ze werpt haar schaduw ver vooruit, maar is er niet alleen maar schaduw als de zon schijnt? nou dan! geniet. Doe niet zo zwartgallig, alles komt goed.

Ik weet het niet.

Even naar de Grote Markt fietsen, bakkie doen in de buurt, concertje pikken, gewoon met zijn tweeen door de duinen struinen, op zo'n dag als vandaag mis je het allemaal.

Morgen is er weer een dag..................................

Comments

Popular Posts