werkweek

 Er zijn stromingen die iedere dag beginnen met een meditatie. Hier is de oproep tot het ochtendgebed een goede aanleiding. Ik blijf nog even in bed liggen en bedenkt wat ik wil gaan doen. Dat is meestal in eerste aanzet hetzelfde: toilet bezoeken. 

Er zijn mensen die iedere dag begin met goede voornemens. Ik ben meer een doener. Als ik me al iets voorneem dan is het om het vooral goed te doen. Dus begin ik meestal met wat sporten.

Er zijn mensen die na iedere dag opschrijven wat de positieve en negatieve punten waren. Ik tik soms een stukje over iets wat ik wil delen. Dat is hier te lezen.

De eerste werkweek zit er op. In sneltreinvaart door de organisatie gegaan. Heel veel nieuwe namen en gezichten bij functies die niet altijd even duidelijk zijn voor mij. Gelukkig is er koffie. Om even de benen te strekken, om een en ander te laten bezinken of om energie te tanken. Besprekingen, vergaderingen, ontmoetingen, discussie en gesprekken. Soms tolde mijn hoofd als ik naar bed wilde. Soms draaide het door terwijl ik sliep. Een enkele keer werd ik wakker met ideeën die rondtolden.

Ik heb nog een keer gekeken naar de kaart van Saudi Arabië die over Europa lag.

Ik heb nog een keer gelezen wat 2030 in gaat houden.

Ik ben weer onder de indruk van het project, de grootte en omvang maar ook de mogelijke consequenties.

De eerste werkweek zit er op. Conclusie: Er moet een hoop werk verzet worden. Nu nog het weekend gebruiken om de batterij op te laden en te bedenken waar ik mee zal beginnen. (Inshallah).



Comments

Popular Posts