homo sapiens

Eerder deze week las ik dat in het bestuur van 24 fondsen die genoteerd zijn bij de AEX geen enkele homo of lesbienne zit. Nu zag ik net het bericht dat oud voetbalscheidsrechter Blankesteijn is overleden, een van de weinige homo's in " de voetballerij" die daar recht voor uit kwam.

Als ik het een nader beschouw zat/zit er bijna altijd wel een homo in mijn omgeving of kennisenkring. School, vrienden, bekenden en werk.

Nu is het hier in Qatar een onderwerp wat niet echt bespreekbaar is.
Veel misbruik van jongens door ouderen in familie en sociale kring wordt dood gezwegen.
Op een andere manier wordt het zeg maar gedoogd, is het bijna normaal, dat jongens elkaar sexueel gebruiken voordat ze het met een meisje kunnen/mogen doen. En dan is het nog zo dat als een jongen en een meisje het doen die voor het huwelijk niet mag (dus doen ze het anaal want dan wordt de eer/het maagdenvlies niet geschonden).Dit alles hoor je echter niet te weten.

Toch zijn er vorig jaar jongens van school verwijderd om andere dan schoolprestaties. Wat dat is "weet" niemand. Het ging om jongens die een soort servicebureau hadden die jongens in de aanbieding deden. De gebruikers? De rijken/machtigen/ouderen. De misbruikten? De jongsten, ondergeschikten, veelal buitenlanders. Dit schijnt dus overal op clubs, organisaties en scholen voor te komen.

Maar homo's? Nee, die zijn er niet in Qatar.

Comments

Popular Posts