geld en sport



(c) Toon FC Knudde.

Volgens P.O. te H: "De strijd om de voetbalrechten kende ditmaal slechts één hoogtepunt: Hoffmann Bedrijfsrecherche. Het samenwerkingsverband van de eredivisieclubs, de ECV, schakelde deze speurneuzen in omdat elke nieuwe ontwikkeling in de mediacommissie onmiddellijk uitlekte naar Voetbal International en De Telegraaf..."

GL: van de tientallen miljoenen van de mol nu weer voor schamele 20 miljoen bij de NOS.

op de BBCi (o.a.)
"Haile Gebrselassie says he will not run in the marathon at the 2008 Beijing Olympics because of the city's air pollution levels...."

GL: liever startgelden en prijzen in de grote Marathons dan de eer in Beijing.

op nu.nl
" De organisatie van de Grand Prix van Australië komt formule 1-baas Bernie Ecclestone tegemoet met een voorstel de race volgend jaar op een later tijdstip te houden"

GL: zo krijgt de toch al schatrijke Ecclestone namelijk meer geld voor de uitzendingen in met name Europa!

uit de T.
"De wielrenners in het profpeloton, verenigd in de CPA, willen snel duidelijkheid van de internationale wielrenunie UCI over eventuele disciplinaire maatregelen"

GL:
de wielrennes zijn al twee dagen onderweg in een koers waar ze niet mogen rijden
en hoe de slaven van de weg de rest vanhet seizoen moeten rondtrappen voor een paar centen .

deT:
" De internationale schaatsunie ISU hield dit weekeinde in Nagano een enquête onder de schaatsers bij de WK afstanden. Sven Kramer, de officieuze leider van het circuit, keek niet eens naar de vragen. „Ik schiet er toch niets mee op.”
Kramer pakte het anders aan, zo verduidelijkte Erben Wennemars. „Hij heeft er alleen zijn naam en telefoonnummer onder gezet en ingeleverd. Als ze wat willen weten moeten ze hem maar bellen. Ik ben benieuwd.” ...........

GL:
lege tribunes bij veel wedstrijden en alleen Nederlandse reclame op borden en mutsen.

Comments

Popular Posts