lijn

het gezegde boontje komt om zijn loontje is in het verband tussen boonen en cocaine wel erg makkelijk. de broodfietser heeft een zwaar beroep en werd al eerder beschuldigd van bijverdiensten door een (nu ex-)vriend.
het blijft maar dopegevallen regenen deze zomer met griekenland en amerika voorop.

De Belgische topwielrenner Tom Boonen is betrapt op het gebruik van cocaïne. Dat is bevestigd door het wereldwijde anti-doping orgaan WADA.

Boonen (27) heeft bij een controle buiten competitie door de Vlaamse gemeenschap positief gereageerd. Hij zou op 25 mei, drie dagen voor het begin van de Ronde van België, een test hebben ondergaan.

Gisteravond waren er huiszoekingen in de woning van de ouders van Boonen in Postel en in het huis van zijn vriendin Lore in Meerhout, maar die leverden niets op.

Boonen werd eerder in verband gebracht met cocaïne door zijn vriend en ex-veldrijder Tom Vannoppen. De laatste testte in december vorig jaar zelf positief op cocaïne en zou tijdens zijn verhoor Boonen een dealer hebben genoemd. Dat ontkende hij later. De Belgische politie deed toen wel ook al een huiszoeking bij de familie van Boonen

bron deT

Comments

Popular Posts