POP



het begon natuurlijk met de pop. van perie verrijst uit blessuredal, van persie's opgeblazen persoonlijkhied, van persie lucht voor tegenstander en van persie opblaas-pop populair bij vrouwen............... want " Een metershoge replica van Robin van Persie siert sinds vorige week donderdag het centraal station van Zürich. De poppen zijn een actie van Adidas, dat op deze manier de supporters tijdens het Europees kampioenschap voetbal welkom wil heten in Zürich".
en nu heb je poppen aan het dansen en is eerst robben geblesseerd aan de lies en schijnt melchiot last van zijn schaambeen te hebben.
Nederland heeft nog niet gespeeld en is eigenlijk al kansloos als ik de kenners (waar ik me zelf niet toe reken ondanks twee goede voorspellinge op de openingsdag)
mag geloven. Dus hier DE opstelling van onze Simon Zwartkruis columnist oa van Voetbal International en Oranje-volger sinds 1998:

Doel: Van der Sar
Achter: Melchiot, Heitinga, Ooijer, Bouma
Midden: De Jong, Van Bronckhorst
Voor: Sneijder, Van Persie, Robben Van Nistelrooij
Het geschuif met de 'materiaal' zodat de 'poppetjes' goed staan en de neuzen de juiste kant op is niet zo eenvoudig. Al schreef Simon eind mei al in de VI heel raak het volgende knip
" Ontdaan van alle poeha eromheen zou het bondscoachschap een redelijk eenvoudig beroep kunnen zijn. Een kwestie van de beste voetballers van het land selecteren, op basis van hun specifieke kwaliteiten een speelwijze uitdokteren, zorgen dat de verschillende karakters in zo'n groep zich met elkaar en met de technische staf verenigen, de rust in de tent bewaren en af en toe een juiste wissel toepassen tijdens een wedstrijd; dan ben je als bondscoach al een heel eind op de goede weg." knip

Gelukkig hebben we Oranje. Als het aan de kleur van de shirts ligt, komt Nederland als winnaar van het EK voetbal uit de bus. „Oranje komt warm en opvallend over. Bovendien roept de kleur geen negatieve associaties op”, zegt kleurexpert Stephanie Kraneveld van verf- en chemieconcern Akzo Nobel.

Nog een nachtje slapen en dan is waarschijnlijk alles al voorbij als nederland verliest met een tegen nul van Italie.

Comments

Popular Posts